0 0
Панирано авокадо

Панирано авокадо

приготвено във въздушен фритюрник

Кухня:

Упътване

Share

Продукти: авикадо,1/2 купичка галета,1/2 ч.л. сол,1 купичка аквафаба

Приготвяне: Обелвате и нарязвате авокадото .Панирате всяко парче в аквафаба и след това в хлебни трохи/галета/. Когато подправяте резените от авокадо, препоръчвам да имате “мокра ръка” и “суха ръка”.С мократа ръка потапяте в аквафаба-та и поставяте в купата с галета.Със сухата овалвате резените в трохите и поставяте във фритюрника.По този начин ще получите по-малко лепкава каша, прилепнала към пръстите си.Може да поставите на дъното на кошницата перфорирана хартия за печене. Подредете панираните резени в един слой в кошницата на фритюрника и сте готови .Печете 10 минути на 180 градуса.Обърнете ги 1-2 пъти по време на печенето
Аквафаба е общоприетото наименование на течността,която в началото изхвърляме при приготвянето на различни бобови култури,боб,нахут и други.Аквафабата може да се използва за замяна на яйчения белтък,затова се нарича още вегетарианско яйце.Течността от консервите от бял боб и нахут също се използва.

Не само, че тези резени авокадо са здравословни и вкусни, те са супер лесни за правене. Имате нужда само от три съставки и около 20 минути, за да ги приготвите във вашия въздушен фритюрник.Сервирайте с любимия си сос за потапяне.Хрупкави, богати, вегански резени авокадо, не използват никакво добавено масло и можете да ги направите във фритюрника. Те са нещо като магия!

 

 

(Visited 1 619 times, 1 visits today)
предишни
Пържени тиквички
следващи
Панирани гъби на въздушен фритюрник
  • 1 619 Видяно
  • 20
  • порции 2
  • Easy
  • 180

Споделете го във вашата социална мрежа:

Или можете просто да копирате и споделите този URL адрес

Запиши тази рецепта

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

предишни
Пържени тиквички
следващи
Панирани гъби на въздушен фритюрник