• Home
  • Веган
  • Панирано авокадо на въздушен фритюрник
0 0
Панирано авокадо на въздушен фритюрник

Панирано авокадо на въздушен фритюрник

приготвено във въздушен фритюрник

Cuisine:

Directions

Share

Продукти: авикадо,1/2 купичка галета,1/2 ч.л. сол,1 купичка аквафаба

Приготвяне: Обелвате и нарязвате авокадото .Панирате всяко парче в аквафаба и след това в хлебни трохи/галета/. Когато подправяте резените от авокадо, препоръчвам да имате “мокра ръка” и “суха ръка”.С мократа ръка потапяте в аквафаба-та и поставяте в купата с галета.Със сухата овалвате резените в трохите и поставяте във фритюрника.По този начин ще получите по-малко лепкава каша, прилепнала към пръстите си.Може да поставите на дъното на кошницата перфорирана хартия за печене. Подредете панираните резени в един слой в кошницата на фритюрника и сте готови .Печете 10 минути на 180 градуса.Обърнете ги 1-2 пъти по време на печенето
Аквафаба е общоприетото наименование на течността,която в началото изхвърляме при приготвянето на различни бобови култури,боб,нахут и други.Аквафабата може да се използва за замяна на яйчения белтък,затова се нарича още вегетарианско яйце.Течността от консервите от бял боб и нахут също се използва.

Не само, че тези резени авокадо са здравословни и вкусни, те са супер лесни за правене. Имате нужда само от три съставки и около 20 минути, за да ги приготвите във вашия въздушен фритюрник.Сервирайте с любимия си сос за потапяне.Хрупкави, богати, вегански резени авокадо, не използват никакво добавено масло и можете да ги направите във фритюрника. Те са нещо като магия!

 

 

(Visited 1 424 times, 1 visits today)
previous
Пържени тиквички
next
Панирани гъби на въздушен фритюрник
  • 1 424 Views
  • 20
  • Serves 2
  • Easy
  • 180

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Пържени тиквички
next
Панирани гъби на въздушен фритюрник
error: Alert: Content is protected !!