0 0
Скариди

Скариди

приготвени във въздушен фритюрник

Кухня:

Упътване

Share

Продукти: 500г  средни скариди, без опашки (варени, замразени скариди),1 червена чушка, нарязана на кубчета,1 зелена чушка, нарязана на кубчета,1/2  чаша сладък лук, нарязан на кубчета,2 с.л. безглутенова подправка Fajita или Taco,спрей със зехтин,тортила от бяла царевица или от брашно.

Приготвяне: Напръскайте кошницата на въздушния  фритюрник със спрей със зехтин .Ако скаридите са замразени с лед  по тях, пуснете студена вода за да премахнете леда.Добавете скаридите, чушките, лука и подправката в кошницата.Пак напръскайте със зехтин.Разбъркайте всичко заедно.Гответе на 200 градуса в продължение на 12 минути.Извадете кошницата  и пак напръскайте със зехтин  и разбъркайте.Гответе допълнително 10 минути.Сервирайте върху топли тортили.Тази рецепта използва варени скариди, може да се направи и с неварени скариди, но може да са необходими няколко допълнителни минути време за готвене.

Забележка:Всички въздушни фритюрници се загряват по различен начин, не забравяйте да проверите по средата на времето за готвене, за да сте сигурни, че се готви хубаво

(Visited 2 296 times, 1 visits today)
предишни
Кюфтета по италиански
следващи
Пилешки крилца със сладко чили
  • 2 296 Видяно
  • 32
  • порции 2
  • Easy
  • 200

Споделете го във вашата социална мрежа:

Или можете просто да копирате и споделите този URL адрес

Запиши тази рецепта

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

предишни
Кюфтета по италиански
следващи
Пилешки крилца със сладко чили